Dingen waar ik mij over irriteer.

Rot ambulance

Door Wist geen Naam op woensdag 12 november 2014 17:00 - Reacties (17)
Categorie: irritaties, Views: 5.997

Rot ambulance

Vandaag zat ik in de tram naar huis. Tot opeens de weg werd blokkeert door een ambulance. De tram kon er echt niet doorheen. De chauffeur riep om dat de tram er langs kom en dat hij de deuren zou open doen zodat mensen kunnen uitstappen. Hij was nog niet klaar of iemand riep al: "Doe die rot deuren open". Ik drukte het nu al licht uit.

Een man kwam naar voren om te kijken wat er was. Gelijk zei hij:"Die rot ambulance, stom ding". Volgens:''Nou ik zie niemand liggen op straat en ik zie ook geen bloed''. ''Dus dan moet het wel binnen zijn'' Zei hij. Wat een Sherlock. Ook zei hij nog:''Ik ga echt niet lopen hoor''. Ik dacht echt van wat zeur jij nou. Als jij een ambulance nodig hebt. Wil je ook niet dat 5 minuten naar een parkeerplaats gaat zoeken.

Maar het is van de Russische facebook!

Door Wist geen Naam op donderdag 20 februari 2014 15:55 - Reacties (33)
CategorieŽn: Tweakers, irritaties, Views: 6.056

Omdat gisteren bedenkt werd dat WhatsApp word overgenomen door Facebook, stappen sommige mensen over naar een andere messenger. Je hoort nu dat veel mensen gaan overstappen naar Telegram.

Nu zie ik dat sommige mensen dan zeggen:''maar het is gemaakt door de eigenaar Russische Facebook''. Ik denk echt van nou wat maakt dat uit.

vk.com wordt omschreven als de Russische Facebook zodat mensen een idee hebben van wat het is. Het betekend niet dat ze per se dezelfde geintjes als Facebook uithalen.

Dus kort gezegd: De naam zegt ook niet alles.